4.05.2011

Vad är jobbigast?

Sitter och skriver klart mina arbetsbeskrivningar och min vikthantering på jobbet. Vet inte vad som är mest utmattande - att räkna ut, skriva ner och läsa hur mycket man faktiskt bär på ett arbetspass eller att faktiskt utföra arbetet.

Räknade ut ett genomsnitt på hur mycket jag bär per dag på Sjöboden under högsäsong.

Kom fram till siffran 477,4 kg per dag. Hur sjukt är inte det??? Ett halvt ton går jag och släpar på i ca 10 000 steg (lika med ca 4,5 km)... Och så undrar man varför man känner sig så sliten ibland! :)

Imorgon blir det visning av 4:an i Lindärva, Vinninga klockan 15.00! :) Ska bli kul att se hur den ser ut inuti. Pratade med hyresvärdinnan idag och hon beskrev hur det såg ut inomhus och det lät übermysigt!!! Nedervåningen består utav ett stort sovrum, kök och stort vardagsrum (har ju varit en gammal skola så rummen är tydligen jättestora från början) med en spiraltrappa som leder upp till två mindre rum på övervåningen. De två mindre rummen var ursprungligen ett stort men det bodde en annan familj där för ett tag sedan som behövde ett rum till så att säga! *skrattar*

Hoppas, hoppas, hoppas att den är fin!!! Hoppas nu också att paret som är och tittar på vår gamla bostadsrätt vill ha den. Massor av hoppas idag, men det måste man ju! :)

Tjingeling!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar