4.13.2011

Med doft av Kaprifol

I sommar kommer det förhoppningsvis dofta kaprifol för hela slanten! Slanten var i och för sig inte så stor, 59kr för en Svensk Kaprifol. Kommer att täcka det igenlagda fönstret i Lindärva så småningom. Kaprifol växer som erkänt snabbt och brett, så det kommer inte finnas mycket att klaga på nästa sommar tror jag.

Jag planterar den i kruka så länge, tills den har vuxit till sig ordentligt. Dessutom kan man flytta in den i våran bod under vintern, för att skona den (och mina andra utomhusväxter) från den värsta vinterkylan.

Idag har jag fikat med mamma. Liten gillade fikastunden och mommo-rösten, för det blev håll-igång där inne! Liten börjar nog få det lite trängre där inne nu, urinblåsan har fått sig en och annan välriktad spark om vi säger så! :D

Idag ska vi skriva på kontraktet för Lindärva. Sen får Andreas ringa Hasse och be om en uppsägning. Nu är det inte mycket pappersarbete kvar! *pjehf* Lägenheten lämnar vi över nycklarna till på fredag, samt skriver överlåtelse och tillfälligt kontrakt som gäller under tiden överlåtelsen granskas av styrelsen. Så på fredag blir vi 15 000kr rikare och på måndag nästa vecka ska vi till banken för den slutliga transaktionen. Dessutom ska vi försöka betala av alla lån och avbetalningar denna månaden.

Och eftersom skatteverket är så jäkla krångliga och ha att göra med så ska vi öppna ett privat sparkonto på banken som vi låser från uttag. Ett sparkonto som vi har 3 uttag per år på och som vi måste skriva på båda två, på banken, för att få ut pengarna från. Där kommer vi att placera pengarna som ska läggas i skatt från försäljningen av lägenheten. Då får vi ju ränta dessutom! ;)

Nu är det dags att peta i sig lite mat. "Mat- och sov klockan" är en magisk funktion. 3 timmar sedan senast intagna födan är man hungrig igen. Nästan på minuten... Helt otroligt! :)

Tjingeling!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar