4.05.2011

Tomorrow

Kommer bli en fartfylld dag. Först klippning klockan 11:45 sen fika med Laila. Vi ska ha första visningen av lägenheten imorgon också! Redan 2 st som hört av sig! Och jag lade ut annonsen idag.

Vi har eventuellt hittat nytt boende också! :) I Vinninga (10-12 min från stan med bil), hyreslägenhet i en gammal fin tegelbyggnad med trädgård. Lägenheterna ligger på 2plan också, så det kommer kanske bli mer som ett radhus. Verkar jättefint. Nyrenoverat också. Ska förhoppningsvis få komma på visning redan imorgon! Hoppas, hoppas!

Hoppas också att någon vill ha denna innan tre månader, då kan vi flytta tidigare.

Nu börjar det bli dags för sängen. God natt!


2 kommentarer:

  1. Kollade lite på huset i Vinniga ser ganska mysigt ut!
    Och Vinninga är ju inte så långt bort men inte ngt ställe som jag skull vilja bo på men det är kanske bra för er, och Johanna har ju vuxit upp där, det kanske är gör bra! Ha nu inte för bråttom så något annat bra går er näsan förbi!
    Bara moderlig omtanke!

    SvaraRadera
  2. Vi åkte dit och kollade på det från vägen. Ser jätte-mysigt ut! Men jag vill träffa både hyresvärden och gå in och kolla ordentligt innan vi bestämmer oss. Hyran ligger på 6200 och då ingår värme, vatten och sophämtning. Det är en 4:a i så fall. Ligger jättefint och det kommer säkert att vara ett riktigt paradis på sommaren! Tar bara 10 minuter med bil till stan. Den "lilla" lägenheten ligger inte ute på annons än, den blir ledig till sommaren. Känns bättre att flytta till landet och bo i "lägenhet" än att bo kvar här och flytta när liten kommit ut.

    Tänka sig, en egen liten trädgårdsplätt att ta hand om! :)

    SvaraRadera