4.18.2011

Musik-Vår!

Det är så mycket bra musik nu... Egentligen släpptes det nu under vintermånaderna men musiken passar så fint nu när det blir vår och ljust! :) Lite som tuggar i högtalarna är Isak Strand & TOE, Bo Kaspers Orkester och Daniel Adams-Ray.

Idag ska jag på jakt efter en stöd-BH, eftersom juvren bara blir större och större (och ryggen börjar göra riktigt ont av tyngden). Sen har jag sett en jättesöt klänning i Lindex-fönstret här nerifrån. Andreas kostade på sig en ny videokamera igår (som är såhäääär liten!) så då kan jag få köpa lite kläder att växa i (eftersom jag inte kommer i så mycket av mina kläder längre).

Halv fyra idag blir lägenheten såld. Allt ekonomiskt verkar liksom lösa sig nu. Även om jag inte får graviditetspenning så kommer jag kunna gå till midsommar ändå. Jag kan leva av min skatteåterbäring. Vilket känns betryggande nu, för kroppen kommer INTE att orka jobba så som jag gör nu... Det kommer ju dessutom bli tyngre och mer att göra på jobbet ju närmare sommaren vi kommer. Ska nog investera i fler stödstrumpor medan jag ändå ska köpa stöd-prylar! Kanske ska gå till butiken Strumpan och kolla in bh. De är ju specialiserade på det där med underkläder menar jag...

Nåväl. Hoppas alla får en ljuvlig dag! Puss och kram!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar