8.10.2011

Uj, uj, uj...

Vilken dag vi har haft idag. Massor med nya möten för Sigge... Första mötet var med BVC som kom hem och pratade om hur vi haft det första veckan hemma. Sen vägde vi honom (och han är nästan uppe i födelsevikten igen efter bara 5 dagar). Efter det begav vi oss in till stan för att äta lunch med Andreas jobb. Massor av fina presenter och massa fin uppvaktning fick vi! :)

Sen åkte vi hem och kort därefter kom Martin och Laila på besök. En liten present till fick vi. Eller ja, Sixten fick. Nu har jag precis fått honom att somna i soffan. Stackars liten... Massor av nya möten och intryck idag. Han lär väl sova sig igenom större delen som är kvar av det här dygnet, eftersom hans kära far envisas med att krångla för mycket (vilket givetvis resulterar i att mamman får sitta och amma för sig själv i ett annat rum och inte alls vara med och vara social).

Nu är det väl dags att försöka få lite gjort. Eller om jag också ska slänga mig på soffan och sova en stund...? Ja, det lät otroligt skönt. Jag kan ju pyssla mer imorgon. :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar