6.05.2011

Då var det slutjobbat...

Fasiken... trodde inte att veckorna skulle gå såhär fort! Idag gjorde jag sista arbetspasset på Pirum. Nu när dagen äntligen är här så känns det sjukt overkligt att jag inte ska jobba mer på över ett år...

Desto mer saker ska bockas av listan däremot! Imorgon går bilen mot Stockholmoch några dagars familjemys. Och försöka få lagat den lilla bilen. Får knåpa ihop ett sms till Lasse (bilhandlaren och pappas kompis) om vad som ska fixas (som är uppenbart i alla fall). Måste ju återvända hem på torsdag eftermiddag igen. Har ju tid hos barnmorskan på fredag.

Efter det är det en inplanerad (välförtjänt) semestervecka som gäller. Det lutar åter mot Skåne, eftersom systers sambos föräldrar har en stuga i vackra Beddingestrand, som vi förhoppningsvis får turen att låna några dagar! :) Därifrån kan vi ta oss ut för att se hela Skåne och förhoppningsvis Köpenhamn samt syster, älskade Leon och Martin såklart!

Juni kommer gå av bara farten känner jag. Efter semesterveckan är det dags att börja packa för veckan efter midsommar är det dags för inflyttning i Lindärva.

Imorgon är det 8 veckor kvar till beräknad födsel... 8 veckor! Vart tog tiden vägen? Snart är vi tre... Snart, snart, snart får jag träffa dig - ♥ Älskade, ÄLSKADE lilla unge!!! ♥

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar